Slide Palveluita laadun, turvallisuuden ja hyvinvoinnin parhaaksi Eteenpäin

 

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa henkilökohtaista tietoa hyvinvoinnistasi

Firstbeat hyvinvointianalyysi auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin

rakentamiseen henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti.

Firstbeat hyvinvointianalyysi perustuu sykevälivaihteluun (HRV) ja fysiologiaan.  Hyvinvointianalyysin avulla saadaan yksilöllistä tie­toa elämäntapojen vaikutuksista tervey­teen ja jaksamiseen esimerkiksi tunnista­malla stressitekijät, mittaamalla palautu­misen riittävyyttä, määrittelemällä unenlaadun ja fyysisen aktiivisuuden vai­kutukset terveydelle ja fyysiselle kun­nolle. Analyysi antaa sinulle työkalun jonka avulla voit parantaa elämänlaatua ja hyvinvointia omilla päivittäisillä valinnoilla. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla pystytään luotettavasti ja konkreettisesti seuraamaan elimistön kuormituksen ja levon tasapainoa.  Stressiä ja voimavaroja voidaan analysoida mittauksen jälkeisestä raportista, jonka avulla saadaan selville esiintyykö vuorokauden aikana riittävästi palautumista ja kuinka elimistön voimavarat palautuvat unen aikana. Ihmisen omat tuntemukset eivät ole aina linjassa todellisuuden kanssa ja analyysi voikin tuoda mukanaan yllätyksiä. Yksi tärkeimmistä analyysin tavoitteista on vakavien uupumistilojen ennaltaehkäisy, joka on mahdollista kehittyä pitkäaikaisen kuormituksen aikaansaamana. Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään jokaiselle parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä, liikkua oikein, analyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä palautumista arjen ja työn askareista. Ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat sekä auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla.

Yrityksille Hyvinvointianalyysi antaa mitattavaa tietoa hyvinvoinnista, näet kuinka organisaatiosi voi, antaa jokaiselle työntekijälle keinot oman hyvinvoinnin rakentamiseen, parantaa työtehoa sekä ehkäisee ylikuormitusta ja uupumusta. Sairauspoissaolot ovat vähentyneet Hyvinvointianalyysin vaikutuksesta n. 30 prosenttia ja 85% työntekijöistä kokee tehokkuuteensa lisääntyneen (Firstbeat 2015).

Hyvinvointianalyysin vaiheet:

  • Aloitustapaaminen. Saat ohjeet Bodyguard 2-mittalaitteen käyttöön sekä ohjeistuksen päiväkirjan ja taustatietojen täyttämiseen.
  • Mittausjakso. Neljä päivää kestävä mittausjakso sisältää kolme työpäivää ja yhden vapaapäivän.
  • Mittarin palautus. Mittarin palautus sovittuna aikana.
  • Hyvinvointianalyysin palautetilaisuus. Saat henkilökohtaisen palautteen sekä toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi. Palautteen kesto 40 min.
  • Seurantamittaus. Mittaus voidaan sopia 4-6 kuukauden päähän. Seurantamittauksen avulla näet kuinka elämäntapamuutokset ovat vaikuttaneet hyvinvointiisi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi:

Hyvinvointianalyysin hinta henkilökohtaisella palautteella (40 min.) 179 euroa (sis. alv 24%). Palaute voidaan antaa joko puhelimitse tai henkilökohtaisessa tapaamisessa.

Tilaa verkkokaupasta oma Hyvinvointianalyysi jo tänään!

Firstbeat Hyvinvointianalyysi yrityksille:

 Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinnat alkaen 89 €/hlö (alv 0%)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Turvallisuus Firstbeat Laatu Työkyky Tehdään yhdessä
oikeita asioita,
oikealla tavalla
WhatsApp chat