Siirry suoraan sisältöön

Firstbeat

Firstbeat mittaus auttaa sinua löytämään parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä ja liikkua oikein. Mittaus arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä palautumista arjen ja työn askareista. Ympärivuorokautinen analyysi osoittaa hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat sekä auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla.

Firstbeat mittaus antaa sinulle työkalun jonka avulla voit parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, elämänlaatua ja jaksamista omilla päivittäisillä valinnoilla.

Firstbeat parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Firstbeat

Firstbeat analyysi on kokonaisvaltainen tapa tukea kehon ja mielen hyvinvointia.

Palvelussa yhdistyvät maailmanluokan teknologia ja sykevälivaihtelu analytiikka sekä vuosikymmenien monitieteellinen tutkimustyö.


Mitattuun dataan pohjautuvia vinkkejä ja yksilöllisiä oivalluksia terveyden peruspilareista: stressi ja palautuminen, uni ja liikunta.
Mittaukset perustuvat yli 20 vuoden tutkimus- ja kehitystyöhön mm. autonomisen hermoston toiminnasta, sykevälivaihtelusta (HRV) ja käyttäytymistieteistä.

Firstbeat mittaus
Firstbeat analyysi
Firstbeat Life

Kuormitus ja palautuminen – Mittaus tukee terveyttäsi tarkan datan avulla

Paremmat ja luotettavammat tulokset tarkan mittalaitteen avulla. Mittalaite tunnistaa kehon liikkeitä ja sydämen sähköistä toimintaa luotettavasti lähes laboratorio tarkkuudella. Mittauksella saat kattavaa tietoa hyvinvoinnistasi jo heti ensimmäisellä mittauskerralla. Luotettavasti ympäri vuorokauden – niin levossa kuin liikkeessä.

©2022 Medeon Solutions