Evogenom Pro geenitesti

Evogenom Pro geenitesti

On maaliskuu 28, 2018, Posted by , With Kommentit pois päältä artikkelissa Evogenom Pro geenitesti

265,00  sis. alv 24%.

Anna Sinun omien geeniesi kertoa! Geenianalyysi on paras käyttöohjeesi: syö oikein, liiku oikella tavalla, hallitse painoasi sekä nuku riittävästi. Evogenom geenitesti on suomalainen, laaja ja luotettava syljestä tehtävä geenianalyysi. Tilaa oma geenitesti äläkä jätä mitään arvailujen varaan!

 

Raakadata

Halutessasi saat geenianalyysin lisäksi mukaan myös oman raakadatasi. Raakadata on valitsemasi analyysin kokonainen, satoja tuhansia datapisteitä sisältävä jalostamaton analyysikohtainen datapaketti DNA:stasi. Säilyttämällä sen voit myöhemmin palata meille ja tehdä uuden analyysin ilman näytteenottoa tai hyödyntää omaa henkilökohtaista tietoasi esim. tulevaisuudessa lääkärin kanssa terveydenhuollossa.

Terveysriskianalyysit

Voit lisätä myös DNA testiin terveysriskianalyyseja. Valitsemalla terveysriskianalyysin saat tietoosi mikä on sinun henkilökohtainen geneettinen riski sairauteen. Yhden terveysriskin analysointi maksaa 20 euroa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Evogenom Pro geenitesti

Evogenom Pro geenitesti auttaa sinua elämäsi rytmien suunnittelussa, saat tietoa juuri sinulle sopivista valinnoista ja opit tuntemaan geneettisesti määräytyvät tarpeesi. Evogenom Pro geenitesti sisältää laajat perustiedot itsestäsi liittyen liikuntaan, ruokavalioon, terveyteen sekä palautumiseen.

Liikunta

 • Auttaa sinua liikkumaan oikein.
 • Mitkä ovat sinun vahvuutesi ja haasteesi.
 • Tiedä kuinka palaudut.
 • Tiedä geneettinen unentarpeesi.

Ruokavalio

 • Mikä on sinulle sopiva ruokavalio.
 • Auttaa sinua ruokavalion suunnittelussa ja ei enää harharetkiä dieettivalinnoissa.
 • Saat selville perinnölliset vitamiinien tasosi (A-vitamiini, D-vitamiini)
 • Kuinka suola vaikuttaa sinun verenpaineeseen.

Hyvinvointi

 • Tiedä mitkä lääkeaineet ovat sinulle haitallisia.
 • Nukut, kuten sinun tulee nukkua.
 • Geenitiedon avulla saat tietoosi loukkaantumis- ja terveysriskisi.
 • Kun tunnet itsesi paremmin, voit paremmin.

GEENITESTIN TILAUS:

 1. Tilaa geenitesti verkkokaupasta.
 2. Saat postissa näytteenotto pakkauksen. Näytteenotto pakkauksen toimitus tilauksesta kestää keskimäärin 3-5 arkipäivää.
 3. Anna sylkinäyte (n. 4ml) näytteenottoputkeen. Saat pakkauksessa tarkat ohjeet näytteen antamiseksi.
 4. Toimita sylkinäyte saamassasi pakkauksessa, postimaksu on maksettu valmiiksi. Saat valmiin raportin 4-6 viikon kuluttua salasanalla suojatulla muistitikulla toimitettuna.

Ostaessasi geenianalyysin hyväksyt käyttöehdot.

Evogenom käyttöehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, maksukortit sekä lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat OP, Collector ja Jousto.

 

 

Evogenom Premium ja Sport geenitestit voit tilata suoraan Evogenomin verkkokaupasta osoitteesta https://evogenom.com/tuotteet/ käyttämällä koodeja medeonpremium (Evogenom Premium) ja medeonsport (Evogenom Sport). Saat analyyseihin ilmaisen toimituksen!

Evogenom-Premium on jokaisen aktiivisen ihmisen laaja tietopankki omasta itsestään ja ominaisuuksistaan. Oletpa sitten kiinnostunut juuri Sinulle sopivasta ravinnosta tai liikunnasta, Evogenom -Premium kertoo kaiken. Sisältää samat analyysit kuin Pro mutta lisäksi tietoa sukujuuristasi, persoonallisuudestasi ja muutamia hauskoja faktoja sinusta!

Evogenom – Sport on urheiluun ja urheilijoille suunnattujen DNA testien kruununjalokivi. Urheilijan antamasta näytteestä analysoidaan hyvin kattavasti erityisesti urheilusuorituksiin vaikuttavia geenejä. Analyysin avulla saat tarkkaa ja täsmällistä tietoa valmennukseen ja valmentautumiseen. Käytössäsi on yksilöllinen tieto oman genetiikkasi vaikutuksesta harjoitteluun ja DNA testin saatuasi valmentautumisesi ei enää perustu yleistyksiin. Tiedät tarkasti juuri Sinulle ominaiset vahvuudet ja taipumukset.

Comments are closed.