Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

On huhtikuu 22, 2018, Posted by , With Kommentit pois päältä artikkelissa Firstbeat Hyvinvointianalyysi
Ale!

179,00  149,00  sis. alv 24%.

Firstbeat hyvinvointianalyysi auttaa sinua löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti.


Kuvaus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi auttaa sinua löytämään yksilöllisen tiedon elämäntapojesi vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen esimerkiksi tunnistamalla stressitekijät, mittaamalla palautumisen riittävyyttä, määrittelemällä unenlaadun ja fyysisen aktiivisuuden vaikutukset terveydelle ja fyysiselle kunnolle. Analyysi antaa sinulle työkalun jonka avulla voit parantaa elämänlaatua ja hyvinvointia omilla päivittäisillä valinnoilla. Firstbeat hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

 

Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla pystytään luotettavasti ja konkreettisesti seuraamaan elimistön kuormituksen ja levon tasapainoa.  Stressiä ja voimavaroja voidaan analysoida mittauksen jälkeisestä raportista, jonka avulla saadaan selville esiintyykö vuorokauden aikana riittävästi palautumista ja kuinka elimistön voimavarat palautuvat unen aikana. Ihmisen omat tuntemukset eivät ole aina linjassa todellisuuden kanssa ja analyysi voikin tuoda mukanaan yllätyksiä. Yksi tärkeimmistä analyysin tavoitteista on vakavien uupumistilojen ennaltaehkäisy, joka on mahdollista kehittyä pitkäaikaisen kuormituksen aikaansaamana. Hyvinvointianalyysi perustuu sykevälivaihteluun (HRV) ja fysiologiaan ja on täysin suomalainen palvelu.

Hyvinvointianalyysin vaiheet:

  • Ennen mittausta. Lähetämme sinulle postitse mittarin. Saat sähköpostiisi ohjeet Bodyguard 2-mittalaitteen käyttöön sekä ohjeistuksen päiväkirjan ja taustatietojen täyttämiseen.
  • Mittausjakso. Neljä päivää kestävä mittausjakso sisältää kolme työpäivää ja yhden vapaapäivän. Esimerkiksi keskiviikko aamusta sunnuntai aamuun.
  • Mittarin palautus. Mittarin palautus sovittuna aikana. Mittarin palautus yleensä n. kaksi viikkoa kun olet saanut mittarin.
  • Hyvinvointianalyysin palaute. Saat henkilökohtaisen palautteen puhelimitse tai henkilökohtaisessa tapaamisessa sekä toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi. Palautteen kesto 40 min.
  • Seurantamittaus. Mittaus voidaan sopia 4-6 kuukauden päähän. Seurantamittauksen avulla näet kuinka elämäntapamuutokset ovat vaikuttaneet hyvinvointiisi.

Hinta sisältää: Body Guard 2 mittalaitteen mittauksen ajaksi ja 8 kpl elektrodeja, 4 vuorokautta kestävän mittauksen tarkoilla ohjeilla, 40 minuuttia kestävän henkilökohtaisen palautteen puhelimitse tai tapaamisen aikana sekä henkilökohtaiset toimenpidesuositukset oman hyvinvointisi ja terveyden parantamiseksi.

Tilaa jo tänään ja saat tietää kuinka parantaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi!

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet; maksukortit sekä lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat OP, Collector ja Jousto.


			
Comments are closed.